Moments Advertising Moments Advertising Clienti Moments Advertising Contact Moments Advertising
publicitate
Moments - Creatie publicitara Moments - Reprezentare companii Moments - Productie publicitara
 
Un mesaj bine definit merită o modalitate de distribuţie sau o planificare media bine definită. Ne străduim din greu să transmitem mesajul potrivit către persoana potrivită la momentul potrivit. La această strategie se adaugă principiile accesibilităţii, frecvenţei şi continuităţii mesajului. Toate aceste măsuri sunt întreprinse pentru a vă maximiza vânzările, profitul şi pentru a vă îmbunătăţi imaginea pe termen lung.
Închirierea de spaţii publicitare în conformitate cu targetul urmărit şi cu bugetul alocat.
Propunere de mixuri media în funcţie de campania prezentată, de target şi de buget.
Identificarea celor mai bune dealuri cu furnizorii de spaţii media din punct de vedere audienţă şi costuri (spaţii preferenţiale, solo spot, emisiuni sponsorizate, etc).
Punerea la dispoziţia beneficiarului, la solicitarea acestuia, a facturilor provenite de la furnizorul iniţial de spaţii publicitare (factură deschisă).
Trimiterea pentru fiecare campanie a media planurilor aferente mediilor implicate, semnate şi ştampilate de media respectivă (radio, TV, presa, outdoor, etc).
Monitorizarea difuzărilor prin furnizarea de rapoarte amănunţite.
Centralizarea cheltuielilor realizate.
Prezentarea periodică a diferitelor modificari aparute pe piata media – trusturi media, asocieri, schimbari de frecventa, aparitia de noi posture locale de TV, radio, etc.


     
   
Moments Advertising
Braşov, Soseaua Cristianului
Complex Come & Go, Et. 1,
birou E4
(vis-a-vis de benzinaria OMV Bartolomeu)

Tel.: 0368 44.20.20
Fax: 0368 40.15.67

publicitate@moments.ro

www.moments.ro