Moments Advertising Moments Advertising Clienti Moments Advertising Contact Moments Advertising
publicitate
Moments - Creatie publicitara Moments - Reprezentare companii Moments - Productie publicitara
 

Corporate Identity
Identitatea corporatistă reprezintă imaginea utilizată de o companie pentru a-şi evidenţia identitatea, scopurile şi obiectivele. Identitatea corporatistă este zugravită cu ajutorul branding-ului şi al mărcii. Identităţile corporatiste au la origine filozofia proprietăţii comune a organizaţiilor. Această filozofie se manifestă printr- o cultură corporatistă distinctă.
mai multe detalii...


Graphic Design
Noi sperăm ca atunci când vedeţi ceva creat de noi, să nu ne recunoaşteţi imediat stilul. Portofoliul nostru este unul la fel de diversificat ca şi talentele designer-ilor noştri.
mai multe detalii...


Web design
Facem un pas înainte în ceea ce priveşte dezvoltarea unei prezenţe online pentru clienţii noştri, pentru că utilizăm o strategie de marketing pe durata întregului proces.
mai multe detalii...


E-mail marketing
Aţi cerut adresele de email ale clienţilor dumneavoastră în speranţa de a le trimite oferte (şi e un început foarte bun) – dar ce faceţi acum? Cum trimiteţi oferte fără să ajungeţi în Trash, sau, şi mai rău, să fiţi catalogat drept spammer de către furnizorul dumneavoastră de internet?
mai multe detalii...

   
Moments Advertising
Braşov, Soseaua Cristianului
Complex Come & Go, Et. 1,
birou E4
(vis-a-vis de benzinaria OMV Bartolomeu)

Tel.: 0368 44.20.20
Fax: 0368 40.15.67

publicitate@moments.ro

www.moments.ro